Marques Consumibles

Protecció de Dades

 

En compliment de l’article 13 de la llei 15/2003 qualificada de protecció de dades personals, del 18 de desembre, per la qual es regula el dret d’informació de les persones interessades en els processos de recollida de dades personals, s’informa que les dades de caràcter personal que es cedeixin mitjançant aquesta notificació s’inclouran en el fitxer del registre d’inscripció de fitxers de dades personals, creat per Unipaper Andorra S.A. Acord del govern en la sessió l'1 de juliol del 2004 (publicat al BOPA Núm.41, any 16, del 7 de juliol del 2004) mitjançant el qual es regulen els fitxers de dades de caràcter personal existents a Unipaper Andorra S.A. La finalitat del fitxer és vetllar per la publicitat de l’existència dels fitxers que contenen dades de caràcter personal per fer possible l’exercici del dret d’informació, oposició, accés, rectificació i supressió de les dades. Les dades de la persona física que intervé en aquest acte fent notificació només es poden utilitzar per a procediments administratius que siguin necessaris per tramitar la sol·licitud corresponent. Té dret a accedir a les seves dades personals informatitzades, rectificar-les o si vol suprimir d'Unipaper Andorra S.A que es reconeix com a autoritat pública responsable del tractament.

 

En el cas que en la notificació s’incloguin dades de caràcter personal de persones físiques diferents de la que porta a terme la sol·licitud o de la persona responsable del tractament, abans de fer-ho serà obligatori informar aquesta persona de les qüestions descrites en el paràgraf anterior.

 

Vostè té dret a l’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals. Adreçant-se a:

 
Unipaper Andorra S.A.
Av. d'Enclar, 26
Andorra La Vella - AD500 - Principat d'Andorra 
Tel. 724 413* - Fax. 724 169
Email:info@unipaper.ad

 
Unipaper Andorra S.A., es reserva el dret de canviar el contingut d’aquesta pàgina web en qualsevol moment i sense previ avís.


IniciInici

Ofertes

Totes les ofertes

Nous productes

No hi ha nous productes en aquest moment

COLOR i 2 CARES