Marques Consumibles

La qualitat i el servei... el nostre "modus vivendi"

 

Unipaper Andorra S.A. és una empresa amb més de 20 anys d'experiència al sector de la fabricació, subministrament i distribució de tot tipus de material de papereria i oficina. Servim el 95 per cent de les comandes en el termini de 24/48 hores (fins i tot del material que no tenim en estoc). 

 

La qualitat dels nostres productes passen un rigorós test de control. Per això,  la nostra marca està catalogada com un segell de garantia en tot tipus de material que porti el nom UNIPAPEL.

 

Els nostres productes tenen una gran gamma de possibilitats: material d'oficina, impressió de sobres, fabricació de segells de cautxú, material informàtic, consumibles per la majoria de maquinari del mercat i molt més! Disposem d'un catàleg amb més de 7.500 productes per satisfer la totalitat de les necessitats bàsiques de qualsevol despatx funcional.

 

La nostra empremta capdavantera (vàrem ser els primers al Principat d'Andorra en assortir d'un catàleg als nostres clients) ens porta a trobar nous reptes. Sabem que les noves tecnologies ens han de servir per donar un servei millor, més proper i de millor qualitat. Per aquesta raó, som la primera botiga de material d'oficina a internet d'Andorra. 

 

L'equip d'Unipaper Andorra S.A. resta a la seva disposició per qualsevol dubte que tingui i desitjem treballar amb vosté amb la seriositat i respecte que es mereix.


IniciInici

Ofertes

Totes les ofertes

Nous productes

No hi ha nous productes en aquest moment

COLOR i 2 CARES